srpski / english
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 


BOJA ZA BETON - VODORASTVORNA

HAGEBET je vodorastvorna boja za beton namenjena za zaštitu malterisanih i betonskih površina, površina od opeke, iverice i sl. Izrađen je na bazi kvalitetnih polimernih veziva, pigmenata, mineralnih agregata i aditiva.


HAGEBET ima dobru pokrivnu moć, izvanrednu prionljivost, paropropusan je, otporan na atmosferske uticaje, pojačava površinsku tvrdoću zida i jednostavan je za primenu. Površine obrađene HAGEBETOM se mogu prati vodom ili blagim rastvorom deterdženta.

HAGEBET proizvodimo u tonovima sa oznakom R u HGP TON KARTI .

example1

Detaljnije


PRIPREMA PODLOGE I UGRADNJA: pre nanošenja HAGEBET - a nove površine zida treba impregnirati HGP PODLOGOM akrilnom emulzijom ili HGP PODLOGOM za disperzije, a stare površine zida treba kvalitetno pripremiti-ostrugati, otprašiti, izravnati i impregnirati.

HAGEBET se razređuje sa 10 - 15% vode i obično se nanosi na zid valjkom, četkom ili kompresorom u dva do tri sloja. Sušenje između prvog i drugog premaza je oko 2 sata, što zavisi od vremenskih uslova i podloge.

Radna temperatura iznad temperature smrzavanja, nanosi se na osušenu i očvrslu podlogu, vetrovito vreme treba izbegavati.

POTROŠNJA: 1 kg boje na 2 - 3 m² u jednom premazu

SKLADIŠTENJE: na temperaturi od +5°C do +35°C

ROK TRAJANJA: 12 meseci

PAKOVANJE: 1kg

PDF: Uputstvo za upotrebu sa tehničkim opisom proizvoda
PDF: Bezbednosni list
  Kalkulator potrošnje:
(unesite koju površinu želite da prekrijete)

m2 =